• یکشنبه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

دکتر مهدی عاشورنیا به عنوان معاون آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت منصوب شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان طی حکمی از سوی فریبرز جمالزاد فلاح رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان “دکتر مهدی عاشورنیا” به عنوان...

دانشجويی و فرهنگی
چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) در سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان برگزار شد.

دانشجويی و فرهنگی
215 بازدید
شروع ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد.

شروع ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98 موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت. تاریخ ثبت نام روز یکشنبه مورخ 24 شهریور ماه لغایت روز دوشنبه مورخ 25 شهریور ماه.

83 بازدید
شروع ثبت نام و مدارک لازم پذیرفته شدگان نهایی آزمون فنی کاردانی پیوسته سال تحصیلی 99-98 .

99 بازدید
شروع ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرفته شدگان نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 99-98 .