اختتامیه سومین دوره مسابقات فرهنگی، ورزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و مراکز علمی کاربردی کلانشهر رشت برگزار شد.

سومین دوره مسابقات فرهنگی  ورزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و مراکز علمی کاربردی کلانشهر رشت  از تاریخ ۸ لغایت ۲۱ اسفند ماه ۱۳۹۷ در سالن های ورزشی دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، مراکز علمی کاربردی، آتش نشانی، یادگار امام و شهید دهگان برگزار شد، و برای اهدای جوایز نفرات برتر، مراسمی در روز پنج شنبه مورخه 1397/12/23 باحضور سید امیرحسین علوی رییس شورای اسلامی شهر رشت، علیرضا حسنی معاون فرهنگی اجتماعی-ورزشی شهرداری رشت ، معاونین دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مدیران ورزش موسسات آموزش عالی و دانشجویان در مجتمع خاتم الانبیا شهرداری رشت(سالن شهید انصاری) برگزار شد.

این مسابقات با مشارکت شورای اسلامی شهر رشت، شهرداری رشت و سازمان فرهنگی،اجتماعی ورزشی شهرداری رشت برگزار می شود.

مراسم اختتامیه با قرائت قرآن  و سرود ملی آغاز شد. در ابتدا احمد غفوری دبیر اجرایی سومین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی دانشگاهها، دقایقی به سخنرانی پرداخت و از رشد کمی و کیفی در این دوره مسابقات خبر داد.

در ادامه بابک صفری نماینده دانشجویان کلانشهر رشت و مسئول برگزاری این مسابقات اظهار داشت: این دوره از مسابقات با حضور دانشگاه پیام نور، دانشکده دکتر چمران (پسران)،دانشکده دکتر معین (دختران)، موسسات آموزش عالی احرار، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت، راهبرد شمال، سردار جنگل، قدر، کادوس،کوشیار و مرکز علمی کاربردی برهان نیروی شمال، در چهار بخش آقایان 9رشته، بانوان 7رشته، کارکنان (آقایان) و (بانوان)1 رشته که در بخش آقایان رشته های دو میدانی- تنیس روی میز-دارت-شطرنج-طناب کشی- فوتسال- والیبال- بسکتبال- فوتبال دستی، و در بخش بانوان در رشته های دو و میدانی-تنیس روی میز- دارت- شطرنج- طناب کشی- او_اسپرت (تیس کوپان)- بدمینتون، همچنین در بخش کارکنان(آقایان) و (بانوان) در رشته دارت برگزار شد.

وی در پایان از زحمات و همراهی بی دریغ دکتر سید امیر حسین علوی رئیس شورای اسلامی کلانشهر رشت، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری رشت آقای حسنی و روسای و معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و مراکز علمی کاربردی و مدیران ورزشی صمیمانه قدردانی کرد.

نفر بعدی سخنران سید امیرحسین علوی رئیس شورای اسلامی شهر رشت بود که وی بیان داشت ما سعی کردیم برای جوانانمان بستری فراهم کنیم که استعدادهایشان را بهتر نمایش بدهند. و در ادامه اشاره داشت: از تک تک دوستانی که زحمت کشیدند بینهایت سپاسگزارم. و قول دادند که با کمک شهرداری رشت، ورزش دانشجویی از رونق بیشتری برخوردار شود.

این مراسم با معرفی نفرات برتر و اهدا جام قهرمانی، لوح تقدیر و تندیس به کار خود پایان داد.

موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت در مسابقات فرهنگی ورزشی موسسات کلانشهر رشت حضوری فعال داشته و حدودا 9 تیم را برای این مسابقات اعزام کرده است. و همچنین مسئولیت برگزاری دارت کارمندان(بانوان) را برعهده داشته است.

این موسسه در بخش دانشجویی در رشته های تنیس روی میز به مقام دوم، شطرنج به مقام دوم، فوتسال به مقام چهارم، والیبال به مقام چهارم، دارت به مقام چهارم(آقایان و بانوان) ، فوتبال دستی به مقام چهارم همچنین در بخش دارت کارکنان(بانوان) به مقام اول و دارت  کارکنان(آقایان) به مقام دوم رسیدند.