• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

مراسم جشن اعیاد شعبانیه و روز جوان در مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان برگزار گردید

مراسم جشن اعیاد شعبانیه و میلاد انوار کربلا، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و روز جوان در روز چهارشنبه مورخه ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان، استادان و جهادگران سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برپا شد.

در این مراسم حجت اللسلام والمسلمین احسان عرب خراسانی به عنوان سخنران برنامه، اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را تبریک گفت و به بیان روایات و احادیثی از اهل بیت(ع) پرداخت. وی به بیان صفات و ویژگی‌های بارز حضرت علی‌اکبر (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت علی اکبر(ع) باید الگوی جوانان ما باشد. وی همچنین در مورد جايگاه  امام زمان (عج) درعصرغيبت گفت: امام زمان (عج)  رحمه للعالمين است. ايشان مانند خورشيدي است که به همه مي تابد وميزان بهره وري به ما بستگي دارد ،اگر لياقت جذب نور امام زمان (عج)  درما وجود داشته باشد منجر به رشد وشکوفايي ما مي شود .

مولودی‌خوانی توسط مداح اهل بیت کربلایی سیدکاظم موسوی ، برگزاری مسابقه فرهنگی و اهدای هدایا به برگزیدگان از ویژه برنامه‌های این مراسم بود.