• یکشنبه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

اعزام خواهران دانشجوی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت به اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس

44 نفر از خواهران دانشجوی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت به اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت 44 نفر از خواهران دانشجوی این دانشگاه به اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند.

این اردو با هدف تقویت روحیه معنوی و نشاط و ارتقای سطح آگاهی و معرفت دانشجویان نسبت به معارف اهل بیت به‌ویژه مقام حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) برگزار می‌شود .

این اردوی زیارتی به همت بسیج دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی و مساعدت سرپرست موسسه و حمایتهای بی شائبه مالی رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان آقای دکتر فریبرز جمالزاد فلاح ، با هدف تقویت روحیه معنوی برگزار شده است