• شنبه، ۴ خرداد ۱۳۹۸

مراسم بزرگداشت هفته معلم و مقام والای اساتید در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته معلم و مقام والای اساتید محترم سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان در مورخ شنبه 14 اردیبهشت 1398 در ساعت 14 بعد از ظهر در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر فریبرز جمالزاد فلاح ریاست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان ضمن پاسداشت مقام رفیع معلم و  تأکید بر ارج گذاری به مقوله علم و دانایی، اظهار داشت : هر چند در همه اوقات باید این دو امر مهم یعنی علم و عالم مورد تکریم و تمجید قرار گیرند ولی به بهانه شهادت یکی از الگوهای شاخص معلمی و استادی این روز در مجامع علمی ما برجسته و شاخص گردیده است لذا از همین فرصت استفاده می کنم و نام و یاد شهید مطهری را گرامی داشته، به روح بلندش درود می فرستیم و امیدواریم ما معلمان در دانشگاه از این الگوی معاصر و تاثیرگذار در عمل و نظر بهره مند گردیم.

دکتر جمالزاد در پایان سخنان خود ضمن تشکر صمیمانه از یک سال تلاش همه اساتید و همکاران دانشگاه، از آنها درخواست نمود تا هچنان همه تلاش خود را در مسیر توسعه همه جانبه دانشگاه برای نیل به جایگاه مناسب در نظام ملی و بین المللی بکار بندند.

در ادامه مراسم از چند تن از اساتید برگزیده با اهداء لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.