• شنبه، ۴ خرداد ۱۳۹۸

نشست توجیهی(آگاه سازی) امنیت عمومی با محوریت آسیب های اجتماعی مبتلا به دانشجویان در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت با همکاری انجمن علمی و گروه  حقوق در روز یکشنبه مورخ 15/02/1398 نشستی جهت آگاه سازی- توجیهی امنیت عمومی با محوریت آسیب های اجتماعی مبتلا به دانشجویان را با حضور کارشناسان و متخصصان این حوزه ( جناب سرهنگ شهروز براری و جناب سرهنگ علی احمدپور از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان برگزار نمودند.

در این نشست که تعدا زیادی از دانشجویان موسسه حضور داشتند، آموزش هایی از قبیل تئوری های پیشگیرانه از جرم و بزهکاری در اجتماع و مراقبت از بزهکاری، محیط های جرم خیز، کنترل و آشنایی با انواع مواد مخدر صنعتی، سنتی و شیمیایی ارائه شد. در پایان این نشست به پرسش و پاسخ بین دانشجویان و کارشناسان پرداخته شد.