• سه شنبه، ۴ تیر ۱۳۹۸

دوره آموزشی بازاریابی تجربه در گردشگری غذایی در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.

دوره آموزشی بازاریابی تجربه در گردشگری غذایی با سخنرانی دکتر روزبه بابلیان هندیجانی عضو هیئت علمی و معاون دانشکده جهانگردی دانشگاه بین المللی بینوس اندونزی در ساعت 30/10 روز یکشنبه مورخ 29 اردیبهشت 1398 در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت در حضور جمعی از اساتید و محققان حوزه گردشگری و دانشجویان ارشد برگزار گردید.

دکتر بابلیان هندیجانی فارغ التحصیل رشته فود توریسم از دانشگاه مالزی است، و از سال 2004 تا کنون در زمینه گردشگری غذا بالغ بر پنجاه مقاله و طرح پژوهشی در عرصه بین المللی تالیفات داشته اند.

ایشان ضمن تاکید بر ضرورت توجه به این گرایش مستقل گردشگری در استان گیلان با طرح تجارب جهانی موفق، راهکارهایی برای توسعه اقتصاد توریسم غذایی ارایه نمودند. این سخنرانی در ساعت دوازده با طرح پانل گفتگو و پرسش و پاسخ مدعوین به پایان رسید.

این دوره آموزشی با همت مدیرگروه معماری و گرافیک و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.