کارگاه آشنایی با نرم افزارهای کاربردی حسابداری جهت ورود به بازار کار در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.

کارگاه آشنایی با نرم افزارهای کاربردی حسابداری جهت ورود به بازار کار با سخنرانی مهندس فرشید نیک نژاد رییس امور مالیاتی رشت و خانم مهندس حاجی زاده مدرس گروه مدیریت و حسابداری ساعت 10 صبح روز سه شنبه مورخ 7خرداد 98 در موسسه آموزش جهاد دانشگاهی واحد رشت در حضور اساتید و دانشجویان رشته های مدیریت و حسابداری برگزار شد.

در این کارگاه بر لزوم تقویت مهارتهای عمومی و تخصصی موازی با یادگیری دروس تئوریک جهت ورود به بازار کار تاکید شد. ضمنا برخی نرم افزارهای پرکاربرد حسابداری شرکتی، فروشگاهی و سازمانی به حضار معرفی گردید.

این کارگاه آموزشی به همت گروه مدیریت و حسابداری و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.