• یکشنبه، ۳ شهریور ۱۳۹۸

دومین دوره مسابقات استانی چالش صندلی کاغذی در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت از برگزاری دومین دوره مسابقه استانی چالش صندلی کاغذی در این موسسه با حضور 34 تیم از دانشگاههای مختلف استان گیلان و حضور بیش از 150 نفر از دانشجویان با 44 سازه در مورخه چهارشنبه 08/03/1398خبرداد.

هر ساله مسابقاتی در سطح کشور و در دانشگاههای ایران برگزار می شود. موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت نیز بر طبق رسالت خود در زمینه پویایی برانگیختن خلاقیت دانشجویان، اقدام به برگزاری مسابقه صندلی کاغذی نموده است. این مسابقه که در دومین دوره برگزاری آن، توسط این مجموعه می باشد در سال 1394 برای نخستین بار برگزار شد.

هدف از برگزاری مسابقه “چالش صندلی کاغذی”، در این موسسه ایجاد شادابی و نشاط در کنار فعالیت علمی برای دانشجویان در سطح استان گیلان بوده است.

در این مسابقه وزن سازه نباید بیشتر از یکونیم کیلوگرم باشد و در عین حال باید بتواند بیشترین وزن را تحمل کند. همچنین «سبک بودن» سازه بر «تحمل بار» اولویت داشته و ابتکار در طراحی سازه، ایستایی، کاربردی بودن، راحتی و زیبایی از دیگر ملاکهای ارزیابی آثار بوده است.

داوری این مسابقات برعهده مهندس رضا زحمتکش، مهندس عباس رحیمیان، دکتر بابک رازدار و خانم مهندس سیندخت رضایی بوده است. همچنین حدود 40 نفر از دانشجویان موسسه از اعضای تیم اجرایی بودند.

مدیر اجرایی، دبیراجرایی و دبیرعلمی این مسابقه آقای مهندس زحمتکش و خانم تارا حسین پور و امیر رضا نذیری از دانشجویان معماری و عمران و اعضای هیات علمی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت بودند.

در پایان این مسابقات، با نظر و رای داوران سه گروه برتر معرفی شدند. که به ترتیب  تیمهای «رویال»، «اوژن» و «آیس پک» هرسه سه تیم از موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت مقامهای اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند. و به سه تیم برتر جوایزی نفیس و لوح تقدیر اهدا شد.