مسابقه تفسیرآیات قرآن کریم(سوره های حمد، توحید و قدر( به مناسبت ماه مبارک رمضان در موسسه آموزش عال جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد و برگزیدگان آن مشخص شدند.

با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر رواج فرهنگ قرآنی در دانشگاه: سه طیف استاد ، دانشجو و کارمندان می‌توانند با فرهنگ قرآنی، دانشگاه را بیمه کنند. برگزاری برنامه های قرآنی می تواند رشد فعالیت‌های قرآنی و سبک زندگی قرآنی را در بین دانشگاهیان فراهم و زمینه تاثیرگذاری آن را بر دانشجویان و جوانان ایجاد ‌کند.

موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت نیز با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با آیات قرآن و بهره مندی از ثواب تدبر در کلام وحی در حوزه فعالیت‌های قرآنی، مسابقه ای را در بخش تفسیر آیات قرآن کریم(سوره های حمد، توحید و قدر)، در روز شنبه 18 خرداد ماه برگزار نموده است.که منبع این مسابقه کتبی جهت پاسخگویی به سوالات، تفسیر نمونه آیت اله مکارم شیرازی، (سوره های حمد، توحید و قدر) بود.

در پایان این مسابقه قرآنی، دانشجو سینا یوسف نیا با بالاترین امتیاز برنده اعلام شد و جایزه و لوح سپاسی به رسم یادبود به ایشان تقدیم شد