• یکشنبه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

انتصاب سرپرست کانون بسیج اساتید سازمان جهاد دانشگاهی گیلان

به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، طی حکمی از سوی کیوان میرزائی مسئول سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان گیلان، محمد شادپور به عنوان سرپرست کانون بسیج اساتید سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است؛ امید است با نصب العین قرار دادن تقوا و جهاد فی سبیل الله و پیروی از ولایت فقیه و عنایت کامل به موازین شرع مقدس اسلام و همچنین حفظ هماهنگی با مسئول بسیج استان گیلان گام های موثری برای صیانت از انقلاب اسلامی و دستاورد های آن و توسعه و تعمیق فرهنگ و تفکر بسیجی بردارید.

همچنین در این جلسه که در محل دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و با حضور رییس و مدیران این سازمان برگزار شد از زحمات سید احمد ذبیحی در طول دوران تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی به عمل آمد.

محمدشادپور معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی سازمان جهاددانشگاهی رشت، مدرس دانشگاه، مدرس و مربی نمونه دانشگاه امام حسین (ع) استان و سپاه منطقه گیلان در سال1390 و کارشناس ارشد رشته جغرافیا می باشد.