• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

پیام رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان به مناسبت سال تحصیلی جدید

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید پیامی ارسال کردند. متن پیام به شرح زیر می باشد.

بهار علم و سال تحصیلی جدید با شور و نشاط و نسیم دلاویز دانایی از راه می رسد و محیط های علمی و دانشگاهی را سرشار از شعف و فعالیت می نماید و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

بار دیگر فصل مهر از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد.

آغاز سال تحصیلی جدید همزمان با گرامیداشت هفته شکوهمند دفاع مقدس را به همه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت که بحق از شایسته ترین اقشار جامعه می باشند به ویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک عرض نموده و سالی سرشار از موفقیت و سعادت همراه با توفیق رسیدن به اهداف بزرگ علمی، توام با دینداری و اخلاق مداری را از درگاه خداوند بزرگ خواهانم.