• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت از برگزاری سوگواره فرهنگی هنری "بانوی بی نشان" در مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان خبر داد.

محمد شادپور اشاره داشت، این سوگواره  به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با همکاری بسیج دانشجویی مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان برگزار می شود.

وی در ادامه افزود: سوگواره "بانوی بی نشان " در سه بخش ادبی، چند رسانه ای، و هنرهای تجسمی برگزار می شود. بخش ادبی شامل: شعر و داستان کوتاه، بخش چند رسانه ای شامل: پادکست و کلیپ کوتاه، و بخش هنرهای تجسمی شامل: عکاسی، طراحی پوستر، نقاشی و حجم سازی خواهد بود، وکلیه دانشجویان استان گیلان می توانند در این سوگواره شرکت و آثار خود را به دبیرخانه ارسال نمایند.

ایشان در پایان با اشاره به جوایز این دوره که شامل جوایز ارزنده به نفرات برگزیده است، تاکید کرد: مهلت ارسال آثار تا 20 بهمن ماه 1397 بوده و آئین اختتامیه در تاریخ 30 بهمن ماه 1397برگزار خواهد شد. شرکت کنندگان می توانند با مراجعه به دبیرخانه سوگواره به نشانی گیلان، رشت، مسکن مهر، مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان، بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت و یا عضویت در کانال سوگواره به آدرس  @sogvareh_bbn پس از مطالعه کامل شیوه نامه سوگواره در این برنامه فرهنگی هنری شرکت کنند. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق شماره 7-01333448994 با امور دانشجویی و فرهنگی موسسه تماس حاصل فرمایند.