مسابقات ورزشی اساتید و جهادگران محترم مجتمع آموزشی و پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران برگزار شد.

با توجه به حمایتهای ریاست محترم سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان مبنی بر ایجاد فضایی شاد و مفرح و نیز توجه به سلامت جهادگران یک دوره مسابقات ورزشی در قالب جام دهه فجر به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران از طرف معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت در این ایام در رشته‌های 1- تنیس روی میز، 2- شطرنج  و 3- دارت در دو بخش آقایان و بانوان در مجتمع آموزشی و پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان به میزبانی موسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد و  نفرات برتر رشته های ذکر شده به ترتیب به قرار زیر می باشد:

• رشته تنیس روی میز که در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد. در بخش آقایان به ترتیب،    1- سعدی طالقانی ، 2- رضا چهره سا و 3- محمود زارع مقامهای اول تا سوم را بدست آوردند و در بخش خانمها، پریناز شناسی موفق به کسب عنوان اول شد.
  • رشته شطرنج به ترتیب آقای 1- محسن باباپور، 2- مهدی زحمتکش، 3- سعدی طالقانی به ترتیب مقامهای اول تا سوم از آن خود کردند.
  • رشته دارت نیز در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد. در بخش آقایان، 1- محسن باباپور،      2- نصرت لطفی و 3- مهدی زحمتکش به ترتیب اول تا سوم شدند. و در بخش خانمها، به ترتیب   1- لیلا احمدی،   2- متین پیرزاد و 3- مریم میرجلالیه  موفق به کسب مقام اول تا سوم شدند.