• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

نشست صمیمی و مشترک انجمن های علمی دانشجویی و بسیج دانشجویی با سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت

نشست صمیمی سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت با انجمن های علمی دانشجویی و بسیج دانشجویی برگزار شد.

جلسه مشترک میان دبیران و اعضای انجمن های علمی دانشجویی، بسیج دانشجویی و مسئولین موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت، سه شنبه مورخ 23 بهمن ماه در سالن جلسات ریاست موسسه، و با حضور سرپرست موسسه دکتر فریبرز جمالزاد فلاح، معاون دانشجویی و فرهنگی محمد شادپور و کارشناس دانشجویی و فرهنگی موسسه مریم میرجلالیه برگزار شد.

از اهداف این جلسه می توان به مشارکت فعال دانشجویان در انجمن های علمی دانشجویی، بسیج دانشجویی و ارتقاء سطح علمی و مشارکت در کار گروهی انجمن ها و بسیج دانشجویی اشاره کرد.

در این نشست اعضاء و دبیران انجمنهای علمی دانشجویی و بسیج دانشجویی موسسه ، با هدف توسعه فعالیتها و ارتقای امور مربوط به انجمنهای علمی دانشجویی و بسیج دانشجویی، به بیان نکات و نقطه نظرات خود  پیرامون مسائل و مشکلات در حوزه انجمن های علمی، بسیج دانشجویی  و همینطور در حوزه سیاست ها و عملکرد موسسه پرداختند و در پایان نیز دکتر فریبرز جمالزاد فلاح سرپرست موسسه، ضمن حمایت از انجمن های علمی، گروه های فعال دانشجویی و بسیج دانشجویی، نکات لازم را متذکر شد و به بررسی و گفت و گو در مورد مسائل عنوان شده از سوی نمایندگان انجمن های علمی پرداختند.