• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

آیین اختتامیه اولین سوگواره فرهنگی هنری «بانوی بی نشان» همزمان با وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا برگزار می شود.

به اطلاع کلیه دانشجویان، اساتید، و همکاران محترم سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان می رساند، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت و با همکاری دانشگاه فرهنگیان، همزمان با وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، مراسم اختتامیه " اولین سوگواره فرهنگی هنری «بانوی بینشان» " با هدف بزرگداشت این ایام و آشنایی بیش از پیش دانشجویان علاقمند و ارادتمندان بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و در راستای توسعه و ترویج معارف نورانی معصومین (ع) ، تقویت باورهای دینی همراه با رشد خلاقیت ها، با اهدای جوائز به برگزیدگان سوگواره برگزار خواهد شد.

از کلیه دانشجویان، اساتید، و همکاران گرامی جهت حضور در این مراسم دعوت به عمل می آید.

سخنران مراسم: نماینده محترم ولی فقیه در استان گیلان آیت الله رسول فلاحتی

زمان : سه شنبه 30 بهمن ساعت 9/30 الی 12