• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

برگزاری مراسم اختتامیه تجلیل از برگزیدگان سوگواره فرهنگی هنری بانوی بی نشان

مراسم اختتامیه سوگواره فرهنگی و هنری بانوی بی نشان با حضور آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه شهرستان رشت برگزار گردید.

این مراسم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت و با همکاری دانشگاه فرهنگیان، همزمان با وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، در روز سه شنبه ۳۰ بهمن در سالن اجتماعات پردیس بنت الهدی صدر گیلان برگزار شد.

در این مراسم باشکوه رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان دکتر فریبرز جمالزاد فلاح، رئیس پردیس امام علی (ع)، مسئول نهاد رهبری، جمعی از معاونین و مدیران سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و دانشگاه فرهنگیان، اساتید، کارکنان و دانشجویان حضوری فعال داشتند.

در این سوگواره ابتدا دکتر اعلائی رئیس پردیس امام علی (ع) ضمن خیرمقدم پیرامون دانشگاه فرهنگیان که یک دانشگاه تربیت محور و ماموریت گرا بوده بیاناتی ارائه نمودند. پس از آن رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان نیز ضمن خیرمقدم به آیت الله فلاحتی و جمیع حاضرین در سوگواره، مطالبی در مورد تاثیر گزاری چنین برنامه های فرهنگی سخن گفتند و از شورای اجرایی این سوگواره تقدیر و تشکر نمودند و تاکید داشتند که اگر این گونه برنامه ها  استمرار داشته باشد، باعث توسعه و ترویج معارف نورانی معصومین (ع) ، تقویت باورهای دینی دانشجویان، همراه با رشد خلاقیت ها آنها خواهد شد. پس از آن آیت الله فلاحتی، نمایند مقام معظم رهبری در گیلان، از مقام شامخ حضرت زهرا (س) در نزد پیامبر (ص) و الگو قرار دادن  مشی آن بزرگوار در زندگی سخنرانی کرد. و  در راستای تربیت اسلامی و دستاورد های انقلاب اسلامی و تاثیر گزاری آن بردنیای کنونی نکات ارزشمندی ایراد نمودند. در بین اجرای برنامه کلیپ های مختلف مرتبط پخش گردید.در ادامه این مراسم شعر زیبای شاعر اهل بیت گیلان رضا نیکوکار توسط ایشان قرائت گردید و اجرای زنده امیر صالحی از خوانندگان مطرح گیلانی با موضوع" شهید" زینت بخش محفل نورانی بود.تجلیل از مادر شهید بابک نوری از شهدای جوان مدافع حرم و همسر شهید اتابه از شهیدان دیگر مدافع حرم برنامه دیگر آیین اختتامیه بود. در پایان نفرات برگزیده در رشته مختلف مورد تجلیل قرار گرفته و به آنان جوایز ارزنده و تندیس سوگواره اهدا گردید.