• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد

ویژه برنامه ای به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در مورخه سه شنبه  ۷ اسفندماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۳، با حضور جمعی از دانشجویان و بانوان همکار در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن آغاز، و حجت السلام والمسلمین نیکخو امام جماعت مجتمع آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان در ابتدای این مراسم که با موضوع زندگی حضرت فاطمه(س) سخنرانی می‌کرد ضمن تبریک میلاد حضرت صدیقه طاهره(س) گفت: همواره در حال امتحان بودن حضرت فاطمه(س) و اهل صبر و شکیبایی بودن ایشان، دو نکته مهم برای شناخت حضرت فاطمه(س)است ایشان در ادامه افزودند باید تلاش شود با تکیه بر تعالیم همه معصومین و توسل به ارواح طیبه آنها، ظرفیتی در خودمان به وجود بیاوریم تا افراد موثر و تحول آفرینی همچون حضرت فاطمه زهرا(س) باشیم.

اجرای مدیح سرایی توسط کربلایی رضا دادخواه و شعرخوانی سید حسین احمدپور و اهدا هدایا و عکس یادگاری پایان بخش این مراسم بود.