• دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

مقام دومی نخستین رویداد استارتاپ زیستکار گیلان به گروه( SYG ) موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت رسید.

نخستین دوره استارت آپ زیستکار گیلان به میزبانی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان در پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد و دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت در این مسابقات به مقام دوم دست یافتند.

به گزارش ایسنا منطقه گیلان، رویداد ملی استارتاپی زیستکار در گیلان که ۸ اسفند ماه در راستای استفاده از ظرفیت پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی برگزار شده بود، بعد از سه روز عصر جمعه ۱۰ اسفندماه با معرفی ۳ طرح برتر به کار خود پایان داد.

رویداد استارتاپی زیستکار گیلان با شرکت ۱۰۰ نفر از سراسر ایران با ۳۸ ایده و طرح همراه بود که در انتها ۱۰ ایده برتر به بخش نهایی راه پیدا کردند و ۵ طرح از این تعداد با رای داوران به عنوان برترین طرح ها معرفی شدند.

این شرکت کنندگان بعد از گذشت ۵۴ ساعت شرکت در کارگاه‌ها و مطالعه و پژوهش در روز پایانی به رقابت با یکدیگر بودند و در ۵ دقیقه به معرفی طرح خود مقابل داوران پرداختند.

ده گروه گردیش، واجارو، چرخه سبز، شهر مانا، مازولا، چینی بون، اسمارت بین، دهیاب، گلسا و SYG از جمله گروه های راه یافته به مرحله نهایی بودند. با رای داوران ۵ گروه مازولا ,SYG, دهیاب، واجارو و شهر مانا به ترتیب به عنوان ۵ ایده برتر معرفی شدند.

در پایان، تیم دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت(SYG ) با حضور دانشجویان خانم مهدیه محمد زاده و آقایان علی فرج پور و سهیل آزاده به مقام دوم رسید.

این مسابقات با حضور داوران مطرح و با حضور محمدصادق بیجندی رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی، فریبرز جمالزاد رییس سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان، اسکندر امیدی نیا معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست کشور، علی باستی رییس پارک علم و فناوری گیلان و قربانعلی محمدپور رییس سازمان حفاظت محیط زیست گیلان و  حامیان این رویداد برای اولین بار در سطح ملی برگزار شد.