اﻃﻼﻋﻴﻪ ﺑﺮﮔﺰاری ﻛﻼﺳﻬﺎی آﻣﻮزﺷﻰ نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۵ کد : ۲۸۵۰۲ آموزشی پربازدیدترین اخبار اخبار ویژه
برگزاری کلاسهای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ همانند نیمسال اول بصورت مجازی می باشد. درصورت فراهم شدن شرایط جهت برگزاری کلاسهای حضوری و صدور مجوزهای مربوطه مراتب به اطلاع اساتید و دانشجویان خواهد رسید.
اﻃﻼﻋﻴﻪ ﺑﺮﮔﺰاری ﻛﻼﺳﻬﺎی آﻣﻮزﺷﻰ نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹
  1. برگزاری کلاسهای نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 همانند نیمسال اول بصورت مجازی می باشد. درصورت فراهم شدن شرایط جهت برگزاری کلاسهای حضوری و صدور مجوزهای مربوطه مراتب به اطلاع اساتید و دانشجویان خواهد رسید.

1.  باتوجه به ارتقا و یکپارچه سازی سامانه آموزش مجازی lms جهاد دانشگاهی، کلیه فعالیتهای گروههای آموزشی از قبیل برگزاری کلاسهای آنلاین، بارگذاری فایلها و جزوات آموزشی و دریافت تکالیف و ارزشیابی ها منحصراً از طریق این سامانه و به آدرس https://lms.jde.ir  انجام خواهد شد. لذا تمامی اساتید و دانشجویان محترم می توانند از روز شنبه 99/12/09 از طریق کاربری تعریف شده وارد سامانه شده و فعالیتهای آموزشی خود را انجام دهند. فایلهای راهنمای ورود و استفاده از سامانه به پیوست این اطلاعیه در سایت موسسه و کانالهای اطلاع رسانی قرار داده خواهد شد. لازم به ذکر است سامانه lms قبلی موسسه از روز شنبه قابل دسترس نخواهد بود و تمامی فعالیتهای آموزشی در سامانه جدید قابل ارائه می باشد.

1. نام کاربری و گذرواژه این سامانه برای تمامی کاربران به شکل پیش فرض شماره ملی تعریف شده که الزامیست پس از ورود نسبت به تغییر آن اقدام کنند. خواهشمند است اساتید و دانشجویان محترم ضمن مشاهده فایلهای راهنما درصورت بروز هرگونه اشکال با واحد آموزش موسسه تماس حاصل نمایند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

( ۲ )