اولین نشست صمیمی و مشترک تیم اجرایی دومین دوره مسابقات استانی چالش صندلی کاغذی با ریاست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۴ کد : ۷۵۹۸ پژوهشی
نشست صمیمی و مشترک تیم اجرایی دومین دوره مسابقات استانی چالش صندلی کاغذی با ریاست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان برگزار شد.

جلسه مشترک میان تیم اجرایی مسابقات چالش صندلی کاغذی و مسئولین موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت، دوشنبه مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه در دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان، و با حضور ریاست سازمان و سرپرست موسسه دکتر فریبرز جمالزاد فلاح، معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه محمد شادپور و مدیراجرایی مهندس رضا زحمتکش و دبیراجرایی خانم تارا حسین پور برگزار شد. از اهداف این جلسه می توان به هماهنگی های لازم جهت بهتر اجرا کردن این مسابقه اشاره کرد.

نظر شما :