صعود تیم «وحدت در کثرت» موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت به مرحله کشوری مسابقات مناظره دانشجویان

۰۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۴ کد : ۹۹۶۸ دانشجویی فرهنگی اخبار ویژه

به دنبال برگزاری آخرین مسابقه مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در گیلان تیم «وحدت در کثرت» موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت در موضع مخالف با گزاره «مصرف گرایی دلیل اصلی آسیب های زیست محیطی است» توانست به مرحله منطقه ای صعود کند.

در این دوره از مسابقات، ۵۶ دانشجو در قالب ۱۴ تیم در مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان، شرکت داشتند. تیم های «برهان»، «بیست و یک»، «سردار جنگل»، «پگاه»، «گیل جویان جهاد»، «وحدت در کثرت»، «کارما»، «گس»، «سخنوران»، «رخش»، «جهادگران حقوق»، «تندر»، «دستان» و «پیشگامان سخن» از ۳۰ تیرماه لغایت ۲ مردادماه ۹۸ در مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی گیلان با هم به مناظره پرداختند و تیم برتر به عنوان نماینده گیلان در مسابقات منطقه ای امسال شرکت خواهد کرد.

در مرحله نهایی این دوره از مسابقات تیم «وحدت در کثرت» موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت در موضع مخالف با گزاره «مصرف گرایی دلیل اصلی آسیب های زیست محیطی است» توانست امتیاز بیشتری نسبت به تیم «برهان» از موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت کسب و به مرحله منطقه ای صعود کند.

نظر شما :