• سه شنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

مراسم تقدیر از دانشجویان و همکاران دختر موسسه آموزش عالی و علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

به مناسبت میلاد با سعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) و بزرگداشت روز دختر ، طی مراسمی از دانشجویان و همکاران دختر موسسه آموزش عالی و علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت تقدیر شد. این مراسم از طرف معاونت دانشجویی و فرهنگی مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی رشت با حضور مهندس قویدل و دکتر فدایی سرپرستان موسسه آموزش عالی و علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت، معاونين، مدیران و همچنین جمعی از دانشجویان و همکاران مجتمع آموزشی پژوهشی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مجید نیکخو امام جماعت مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی گیلان ضمن تبریک به مناسبت این روز فرخنده  اشاره داشتند که قرآن کریم سه نوع حجاب رو برای همه سفارش می کند: 1- حجاب پوششی و لباس 2- حجاب گفتاری 3- حجاب رفتاری که اگر یک زن هرسه مورد را عمل کند یک ارزش محسوب میشود. وی در پایان با ذکر روایتی از امام صادق(ع) که فرمودند دختران حسناتند و پسران نعمت . حسنات موجب ثواب و اجر و پاداشند ولی نعمت موجب بازخواست می شود. و برای همه آرزوی سلامتی و خوشبختی داشتند.

در ادامه این مراسم آقای مهندس قویدل سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت ضمن تبریک به مناسبت این روز، از ارزش و مقام بالای بانوان در عرصه کاری سخن گفت. وی در ادامه ویژگی هایی از جمله دقت، سلیقه، ظرافت و ….را از خصوصیات بانوان در عرصه شغلی برشمرد.و در ادامه برای همه آرزوی موفقیت و سربلندی داشتند.

در انتهای این مراسم به مناسبت این روز هدایایی به رسم یادبود به 5 نفر از دختران دانشجوی موسسه آموزش عالی و علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت که در بحث عفاف و حجاب شاخص بودند و همچنین به دو نفر از همکاران مجتمع آموزشی و پژوهشی اهدا شد.