• پنجشنبه، ۲۶ مهر ۱۳۹۷

برگزاری نمایشگاه عکس طریق ماندگار به مناسبت هفته دفاع مقدس در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت

بمنظور بزرگداشت هفته دفاع مقدس، نمایشگاه عکس طریق ماندگار، با محوریت و موضوعیت دوران افتخار آمیز دفاع و مقاومت،که یادآور صحنه هایی از مردانگی،  غیرت، ایثار و مقاومت، دشمن ستیزی و ولایت مداری ملت سرافراز ایران است به مدت یک هفته در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.

دفاع مقدس نمادی از ایثار، خودگذشتگی و پایمردی جوانان کشورمان است که با دست خالی با دشمن سرپا مسلح مقابله کرد و به پیروزی رسید. یکی از رسالت‌های مهم فرهنگی دانشگاه‌ها ، دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و تبیین دستاوردهای ارزشمند دوران دفاع مقدس برای نسل جوان به ویژه دانشجویان می باشد. در راستای بیانات مقام معظم رهبری که بزرگداشت یاد و خاطره شهدا کمتر از خود شهادت نیست، نمایشگاه عکس طریق ماندگار در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.

هدف از برپایی این نمایشگاه نیز ارج نهادن به یاد و خاطره و مجاهدت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس و آشنایی بیشتر نسل جوان دانشجو با فرهنگ جهاد و دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی است.

نمایشگاه هفته دفاع مقدس با همکاری بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی و فرهنگی در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شده است.