جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود سال 97 در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار شد.

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در چهار نوبت به تفکیک گروههای آموزشی، در روز پنجشنبه 12مهرماه 1397 از ساعت 9 صبح تا ساعت 14عصر، جهت آشنایی با دانشگاه و مجموعه قوانین و مقررات آموزشی و دانشجویی فرهنگی با حضور محمد شادپور معاون دانشجویی و فرهنگی واحد، آقای لطفی مدیر آموزش، سرکار خانم میرزاکاظمی مدیر گروه مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، سرکار خانم قنبری مدیر گروه علوم انسانی و پایه(حقوق، مدیریت و حسابداری)، دکتر رازدار مدیر گروه عمران و نقشه برداری، دکتر گنج بخش مدیر تحصیلات تکمیلی، مسئول بسیج دانشجویی آقای صابر صالحی، دبیرانجمن علمی عمران آقای اندامی و دانشجویان ورودی جدید در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه محمد شادپور معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت ضمن عرض خیر مقدم، خوش آمد گویی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان ورودی جدید و تسلیت به مناسبت ماه محرم وگرامیداشت یاد وخاطره شهدای کربلا و هفته شکوهمند « دفاع مقدس»، بر اهمیت و ضرورت جلسه توجیهی و هدف از تشکیل این جلسه تاکید نمود. و تحصیل در دانشگاه را یک عبادت الهی دانست و یادآور شد که شروع این سال تحصیلی برای شما آغاز فصل جدیدی از زندگی است و در واقع شما در این مقطع از زندگی خود در راهی قدم گذاشته اید که می‌تواند آینده شما را رقم بزند.

وی در ادامه افزود: موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت یک واحد دانشگاهی پویا و رو به رشد بوده و در تمام طول این سالها از بدو تاسیس تلاش شده تا یک فضای خوب علمی، آموزشی و فرهنگی برای شما دانشجویان عزیز فراهم گردد.

او همچنین ضمن تشریح وظایف و برنامه های معاونت دانشجویی و فرهنگی، گفت: امیدواریم در طول دوران تحصیل میزبان خوبی برای این عزیزان در این دانشگاه باشیم و بتوانیم در کنار شما شرایطی که شایسته است در دانشگاه رقم زنیم. انشاالله سعی خواهیم کرد که در آینده بر اساس فرهنگ خاص و والای اسلامی کشورمان امور را در دانشگاه با همکاری و مشارکت شایسته همکاران و دانشجویان پیش ببریم.

ایشان در پایان صحبتهایش به دانشجویان تاکید داشت در فعالیت های اجتماعی، دانشجویی و فرهنگی شرکت کرده و از خدماتی که معاونت دانشجویی و فرهنگی در اختیار شما قرار می دهد استفاده کنید و ارتباط خود را با مسئولان دانشگاه حفظ کرده زیرا آنان مسئول منافع شما هستند. و این دانشگاه در مجموع از شما دانشجویان عزیز انتظاراتی دارد که عبارتند از: 1-رعایت اخلاق انسانی و شأن و منزلت دانشجویی. 2- تلاش در جهت فراگیری علم و دانش و روحیه پرسشگری 3-رعایت نظم و مقررات آموزشی و پرهیز از هرگونه بی‌انضباطی و بداخلاقی    و4-آشنایی کامل با قوانین و مقررات آموزشی و رعایت دقیق آنها

در پایان این جلسه آقای نصرت لطفی مدیرآموزش به تشریح قوانین و مقررات آموزشی موسسه، سرکار خانم رمضانی کارشناس آموزش در مورد نحوه کار و چگونگی استفاده از سایت آموزشی گلستان، و سرکار خانم میرزاکاظمی مدیر گروه مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، سرکار خانم قنبری مدیر گروه علوم انسانی(حقوق، مدیریت و حسابداری)، آقای دکتر رازدار مدیر گروه عمران و نقشه برداری، و آقای  دکتر گنج بخش مدیر تحصیلات تکمیلی موسسه با ارائه گزارشی به معرفی و تشریح فعالیت‌ها، قوانین و مقررات آموزشی در خصوص حوزه کاری گروه تحت امر خود پرداخته و به پرسش های که از طرف دانشجویان جدیدالورود مطرح شد پاسخ دادند. و همچنین ارائه گزارشی به صورت تصویری توسط دبیر انجمن علمی عمران آقای اندامی و مسئول بسیج دانشجویی آقای صابر صالحی برای دانشجویان جدید انجام گرفت.