• یکشنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۷

نمایشگاه و کارگاه آموزشی نجوم کیهان‌شناسی و عکاسی نجومی برگزار شد

معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی واحد رشت در جهت ارتقاء سطح آموزشی دانشجویان موسسه اقدام به برگزاری نمایشگاه و کارگاه “نجوم کیهان‌شناسی و عکاسی نجومی” نمود. نمایشگاه عکاسی نجومی از روز چهارشنبه مورخ 09/08/1397 تا سه شنبه مورخ 15/08/1397 در موسسه مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت . همچنین کارگاه نجوم کیهان‌شناسی در روز سه شنبه  مورخ 15 آبان 1397 در کلاس کنفرانس موسسه برگزار شد. مدرس این کارگاه  امیر حسین عاشوری  از مدرسین نجوم کیهان شناسی استان گیلان بود.

کارگاه از ساعت 30/9 صبح با حضور شرکت کننده‌ها آغاز شد. امیر حسین عاشوری در این کارگاه علاوه بر ارائه توضیحات کلی در مورد تاریخ علم کیهانشناسی، دانشمندان تاثیرگزار در علم کیهانشناسی، حیطه کاری این علم و مفهوم فرض‌های اولیه همگن و همسانگرد بودن عالم، به بررسی تخصصی مدل استاندار، ، ابعاد عالم، نحوه محاسبه شتاب انبساط عالم  و دلیل این انبساط و.... پرداخت.