برگزاری جشن تکریم مقام دانشجو به مناسبت فرارسیدن 16 آذر در مجتمع آموزشی و پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان

روز دانشجو یادآور استقلال طلبی، آزادی خواهی و دینداری دانشجویان فرهیخته‌ای است که برای مبارزه با استبداد و استکبار از جان خود مایه گذاشتند.

مراسم گرامیداشت 16 آذر(روز دانشجو)، با برنامه هایی متنوع شامل اجرای گروه تئاتر دانشجویی، تقدیر از خانواده شهید مدافع حرم بابک نوری هریس، اجرای موسیقی زنده، اجرای مسابقه دانشجویی، اجرای نمایش طنز با حضور هنرمندان برجسته استان، اهداء جوایز به دانشجویان برتر ورزشی و غیر ورزشی ، قرعه کشی و اهداء جوایز به شرکت کنندگان در جشن،در مورخه دوشنبه 12/09/1397 ، ساعت 13 تا 15 در مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی برگزار می شود.

از کلیه دانشجویان عزیز، اساتید گرامی و همکاران محترم برای حضور در این جشن دعوت به عمل می آید.