برگرفته از مقاله مهندس شهاب شهرآبادی مدرس محترم گروه برق و کامپیوتر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گیلان  انتشار ۲۰۲۱ – IET Circuits Devices and Systems

انتشار مقاله‌ی مروری مدرس محترم گروه برق و کامپیوتر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گیلان:

Shahab Shahrabadi, "Ultrawideband LNA 1960-2019: Review," IET Circuits Devices and Systems, vol.15, (2021). DOI: 10.1049/cds2.12071

این مقاله به مطالعه تحقیقات بیشماری که طی شش دهه (1960 تا 2019) در حوزه الکترونیک فرکانس بالا در خصوص طراحی تقویت‌کننده‌های کم‌نویز فوق‌پهن‌باند صورت گرفته پرداخته است و حدود 367 مرجع معتبر علمی را مورد بررسی قرار داده است که تاکنون نمونه آن انجام نشده است لذا می‌تواند به عنوان یک فصل از کتاب RFIC دانشگاه (برای مقاطع فوق لیسانس و دکتری رشته مهندسی الکترونیک) در نظر گرفته شود که به ذکر تاریخچه موضوع، تشریح چالش‌ها، آموزش مدارات، تحلیل نتایج و تشریح مسیر آتی تحقیقات می‌پردازد.
شایان‌ذکر است مجله IET Circuits, Devices and Systems با شاخص ضریب تأثیر 1.29 در گروه مجلات Engineering (Q3) طبقه‌بندی‌شده است. شاخص h-index این مجله نیز برابر 49 می‌باشد.

کلید واژه ها: پژوهشی برق کامپیوتر گروه برق و کامپیوتر موسسه جهاد دانشگاهی رشت موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت مقاله مقاله مروری فوق باند پهن کتاب rfic