تجدید میثاق دانشجویان، اساتید و کارکنان موسسه آموزش عالی و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با آرمان‌های شهدا و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در آستانه سال تحصیلی جدید

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲ 0

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، مراسمی با حضور سرپرست موسسه آموزش عالی و علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و جمعی از معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، یکشنبه مورخه ۷/۷/۱۳۹۸ در گلزار شهدای رشت برگزار شد.

حاضران در این مراسم با مداحی مداح اهل بیت سعدی طالقانی به عزاداری پرداختند. و همچنین پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و قرائت فاتحه، و نثار گل یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

این مراسم توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی و با همکاری بسیج اساتید و دانشجویی مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان گیلان با هدف توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و ارتقاء شناخت دانشگاهیان نسبت به الگوهای دینی و ارزش های انقلاب اسلامی انجام شده است .