دو انتصاب جدید در سازمان جهاد دانشگاهی گیلان

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۵ کد : ۶۳۳۲۲ پژوهشی اخبار پربازدیدترین اخبار اخبار ویژه
در حکمی از سوی دکتر حمیدرضا مسکنی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان «مهدی عاشورنیا» به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی این واحد و «لادن کاظمی» به عنوان سرپرست معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گیلان منصوب شدند.
دو انتصاب جدید در سازمان جهاد دانشگاهی گیلان

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در حکمی از سوی دکتر حمیدرضا مسکنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با موافقت دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی «مهدی عاشورنیا» به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی این واحد و همچنین در حکمی جداگانه «لادن کاظمی» به عنوان سرپرست معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گیلان منصوب شد.

مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و همچنین تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گیلان برگزار شد.